CreepY Blog

Grafika, Zene, Szoftver, Kütyü

Photoshop - Névjegykártya készítés

2016. szeptember 17. 21:03 - Szebényi Dominik

Az Adobe Photoshop CS6 program segítségével eltudunk készíteni saját névjegykártyát. De azonban szembesülni kell pár szabállyal!

1.      1Ha tényleg egy hivatalos névjegykártyát szeretnénk készíteni, akkor a fejünkben legyen eltervezve, hogy milyen névjegykártyát is szeretnénk elkészíteni. Hogy ha akkor kezdünk el rajta gondolkozni, amikor a programba belépünk, akkor abból jó nem fog ki sülni!

2.       2Ha hivatalos névjegykártyát akarunk, akkor a kész névjegykártyánkat ugyebár, ki kell nyomtatni. Ehhez vagy a photoshopban triplázzuk meg a kész névjegykártyát, vagy a kész névjegykártyából csinálunk több mint 15db parancsikont (másolatot) amit a legközelebbi nyomtató vagy papírboltban ki nyomtatunk.

3.      3.  A névjegykártyánknak legyen egyedi szimbóluma, a photoshopban számos szimbólumok találhatóak, amit kinagyítva, illetve szabadon alakítva formázgathatunk.

 

4.       4A névjegykártya hátterének adjunk valami vidám mély színt, hogy az illetőnek, akinek majd odaadjuk, bízzon bennünk. De vigyázzunk, világos színeket ne nagyon tegyünk, mert a nyomtatáskor fekete-fehér lesz!

Szólj hozzá!
Címkék: tanácsadás Tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://grafikakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr811717683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása