CreepY Blog

Grafika, Zene, Szoftver, Kütyü

Illustrator vs. Photoshop

2017. június 15. 19:30 - Szebényi Dominik

Melyik a jobb? Illustrator vagy Photoshop? Ez hamarosan kiderül!

Ilyenkor sokan azt válaszolják, hogy a két program más-más, vagy eltérő feladatokra van kitalálva. A fórumok láttán néha falhoz csapkodom a fejemet! Sokan azt mondják, hogy „Miért a legnehezebb,legbonyolultabb utat választod a logó tervezéshez?” A tudatlan, itt most igazából a Photoshoppot akarja isteníteni logótervezéshez. Mert hát ugye, „Mindig vektoros programban készítünk logót!” Illik tudni, a Photoshop nem vektoros program, attól függően, hogy van benne némi vektoros állomány is! Ilyenkor tudom, hogy tudja, hogy létezik az Illustrator. De attól mert eléggé professzionális a program, attól még nem kell eltántorodni és félni tőle! Meg kell tanulni, alkalmazni, és érteni a programot! Tudjuk! Valaki lusta és nem szeretné erre elpocsékolni az idejét, de ha 100%-os, kiváló, professzionális munkát akar létrehozni, akkor bizony meg kell érte szenvedni! Mert semmi sincsen „ingyé!” Itt az ideje, hogy észhez térítsük a tudatlanokat!

Ez a jól ismert ismertető kép sorozat, bemutatja nekünk, hogy mi a különbség a két program között. A magyarosított verzió itt található!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grafikakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2212598723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása