CreepY Blog

Grafika, Zene, Szoftver, Kütyü

Tipográfiai dizájnok

2016. november 17. 15:41 - Szebényi Dominik

Igazából ebbe sorolhatjuk a póló, prospektus, plakát, és étlap dizájn tervezést. Az utóbbi munkálatokhoz szükséges egy jó betű kompozíciót megtervezni, például hogy mutatós legyen egy plakát, vagy egy prospektus. A színekkel is játszhatunk, például egy pólón. Étlap tervezésnél az elrendezésre, és a betűtípusok felhasználására ügyeljünk!

 

Nagyon sokan tévedésben vannak! Nagyon sok ember a boltokban látott póló mintákban hisznek, és megvásárolják azt. De mi lenne, ha saját mintákat készítenének az emberek a pólójukra, amiket internetről meg is tudnának rendelni. Biztosan nagyon jó érzés, mikor meglátod a saját mintádat a megrendelt pólódon. Ezért én is bele kezdtem a póló minták gyártásába, ha össze halmozok párat, megrendelem őket póló formájában a netről. Erre lehetőséget ad nekünk a letmicro.com, ahol is a már megtervezett mintánkat be importálhatjuk pólókba, pulóverekbe.

Íme, pár referencia minta tőlem:

kjghguzfgzuj.jpgfhhrrthththtr57658678.jpgererereere.jpgtettetr65656.jpgtipo.jpgtpoicska.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grafikakvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr511969417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása